?>

Casestudie

Butik i Aalborg siden 1991, men ingen webshop

I 2019 tog STÆHR Aalborg, en fast del af Aalborgs modeverden siden 1991, en afgørende beslutning. De ønskede at tilbyde deres ekspertise og kvalitetstøj til kunder i hele Danmark, hvilket førte til beslutningen om, at en webshop var nødvendig. Dette udvidede deres rækkevidde, samtidig med at de fastholdt deres fokus på moderne dametøj og god kundeservice.

Services

Udfordringen

Ingen webshop i 30 år

Udfordringen var at skabe en webshop for STÆHR, der både imponerer med en flot visuel præsentation, er brugervenlig og konverteringsvenlig, samtidig med at den er lynhurtig og nem at administrere for både indehaverne, Liselotte og Helle Stæhr, og kunderne. Desuden skulle den integreres med Google Shopping, og deres allerede eksisterende Facebook og Instagram sider for at udvide rækkevidden online.

Løsningen

WooCommerce Webshop

Løsningen blev at udvikle deres webshop ved hjælp af WordPress + WooCommerce, en omkostningseffektiv løsning med en brugervenlig app til ordrebehandling og produktredigering. Vi implementerede også Anyday som en betalingsmulighed, der giver kunderne mulighed for nem og sikker afbetaling. For betalinger brugte vi QuickPay, der også inkluderer en integration med MobilePay for smidig og alsidig betalingshåndtering. Vi opsatte også en nyhedsmail-funktion ved hjælp af Brevo for at holde kunderne opdateret med de seneste nyheder og tilbud.

Besøg STÆHR Aalborg