UX & UI design services

Et godt design er altafgørende

Vi forstår, hvilken effekt en god brandhistorie kan have på sit publikum, men vi forstår også den tillid og affinitet, der kun kan komme med et godt design.

En symfoni af udseende og funktion

Vores designs skal ikke bare se smukke ud, men de skal også fungere smukt. Et godt design indbyder ikke kun til berøring, det skal også være intuitivt og nemt at forstå.

App design

Vi er her for at forstå din virksomhed, hjælpe med at udvikle og designe et produkt, der letter din virksomheds arbejdsgang og leverer en intuitivt smuk brugeroplevelse, der gør en forskel.

Web design

Vores mål er at levere en effektfuld, visuelt imponerende web oplevelse, der løfter online-tilstedeværelsen for hvert brand, vi arbejder med. Vi udfordrer hele tiden os selv for altid at levere noget friskt, noget nyt og noget, der skaber resultater.

Traditionelt design

StayMain er et 360˚ kreativt bureau, og vores design er ikke begrænset til digitale skærme. Vi kan levere fuldt integrerede kampagner, der udnytter magasiner, aviser, plakater og billboards.

Vores tilgang til et fantastisk design

Hvert designprojekt hos StayMain starter med en grundig analyse. Vi ønsker at identificere hvert brands behov, retning, ambitioner og mål. Derefter tilpasser vi disse mål, så de inspirerer og interagerer med vores publikum. Vores slutmål er et unikt design, der er skræddersyet til det enkelte brand.

Research & opdagelse

Hvert designprojekt begynder med en grundig research- og opdagelsesfase, hvor vi indsamler alle de nødvendige detaljer om din virksomhed, dens målgruppe, udfordringer, forventede slutmål og meget mere.

User experience design

Efter lidt research og opdagelse er vores næste skridt at tilpasse vores resultater til gennemprøvede designstrategier, organisere vores indhold og historie i layouts og moduler, der er strømlinede til konvertering.

User interface design

Vi fortsætter vores designproces med brugergrænsefladedesign, hvor vi udforsker grænseflader, farver, ikoner og skrifttyper for at strømline navigationen, etablere et enkelt og intuitivt indholdshierarki og forbedre den overordnede brandæstetik.

Art direction

Visuel historiefortælling er nøglen til at skabe brandets overordnede æstetik, og det sætter også stemningen og følelsen i enhver digital, trykt eller live oplevelse. Vores art directors hjælper med at bringe brands og oplevelser til live gennem brug af fotografi, video, farver og skriftbehandling.

Produktion

At arbejde med den rigtige designpartner er ikke alt; du har også brug for en produktionspartner, der har knowhow til at levere et effektivt, omkostningseffektivt slutprodukt af høj kvalitet, en oplevelse og/eller en samlet kampagne.

Testing & optimering

For at sikre, at alt, hvad vi designer, er optimeret til at give de bedste resultater, går vi fuldt ud ind for processen design, test, optimer og gentag for at sikre, at vi leverer de bedste resultater til vores kunder.