E-commerce udvikling

En e-handelsløsning, der driver din forretning

Vi har har udviklet skræddersyede e-handelsoplevelser på platforme som Shopify, WooCommerce, Prestashop og Magento.

Udvikling på den rette platform

Vi har den know-how der skal til, for at udvikle custom e-commerce løsninger som imødekommer din forretnings mål og budget.

Shopify udvikling

Shopify gør det nemt at opbygge en onlineforretning med en enkel, hurtig og funktionsrig out-of-the-box-løsning. Vi kan hjælpe dit brand med at udvide, forbedre og tilpasse din Shopify-butik, så den passer til og understøtter din virksomheds behov.

Magento udvikling

Magento er en mere kraftfuld løsning til virksomheder på enterprise-niveau. Hvis du ønsker at have en mere integreret løsning til din virksomheds e-handelsbehov, har du fundet din Magento-partner til at få det til at ske.

WooCommerce udvikling

WooCommerce er et WordPress-plugin, der omdanner den kraftfulde WordPress-platform til en e-handelsplatform. Uanset om du har en eksisterende WordPress-build eller foretrækker WordPress på grund af dets nemme skalerbarhed eller SEO-fordele, kan vi udvikle tilpassede skabeloner, der hjælper med at øge salget.

PrestaShop udvikling

PrestaShop er et e-handelssystem grundlagt i 2007, og er et af de førende webshop systemer i dag. Vi udvikler skræddersyede PrestaShop løsninger, med fokus på at gøre det nemt for dig at drive din forretning.