E-commerce udvikling

En webshop, der driver din forretning

Vi udvikler skræddersyede webshops på platforme som Shopify, WooCommerce, Prestashop og Magento, med fokus på at skabe omsætning.

Udvikling på den rette platform

Vi har den know-how der skal til, for at udvikle custom e-commerce løsninger som imødekommer din forretnings mål og budget.

Shopify udvikling

Shopify gør det nemt at opbygge en onlineforretning med en enkel, hurtig og funktionsrig out-of-the-box-løsning. Vi kan hjælpe dit brand med at udvide, forbedre og tilpasse din Shopify-butik, så den passer til og understøtter din virksomheds behov.

Magento udvikling

Magento er en mere kraftfuld løsning til virksomheder på enterprise-niveau. Hvis du ønsker at have en mere integreret løsning til din virksomheds e-handelsbehov, har du fundet din Magento-partner til at få det til at ske.

WooCommerce udvikling

WooCommerce er et WordPress-plugin, der omdanner den kraftfulde WordPress-platform til en e-handelsplatform. Uanset om du har en eksisterende WordPress-build eller foretrækker WordPress på grund af dets nemme skalerbarhed eller SEO-fordele, kan vi udvikle tilpassede skabeloner, der hjælper med at øge salget.

PrestaShop udvikling

PrestaShop er et e-handelssystem grundlagt i 2007, og er et af de førende webshop systemer i dag. Vi udvikler skræddersyede PrestaShop løsninger, med fokus på at gøre det nemt for dig at drive din forretning.