Ekspertise

Vi er dygtige til mange ting.

Spidskompetencer

Bringer idéer til nye højder

Vi arbejder ud fra en strategisk-kreativ platform og udvikler digitale marketingløsninger med elasticitet, der udvider og fordrejer sig, så de passer til formen og dimensionen af forretningsmål og kundeforventninger.

Styrken ved vores digitale bureau ligger i et stadigt udviklende sæt af kernekompetencer, der smidigt kombineres og raffineres til en skræddersyet løsning til vores kunder og deres brands.

Digital strategi

StayMain’s digitale strategiprocesmodel starter med en klar forståelse af din målgruppe og resulterer i en ramme for, hvordan du fortæller din historie i en logisk rækkefølge for at opnå optimale resultater.

Digital marketing

Driv trafik, skab engagement, opnå meningsfulde konverteringer og dyrk langsigtede relationer med smarte, omkostningseffektive, integrerede kampagner, der fokuserer på relevante mål. Vores centrale digitale marketingtjenester og -kanaler omfatter:

Social media & content marketing

Search engine marketing: PPC & SEO

Display Ads (Google Ads, Bing Ads m.m.)

Paid social (Meta, TikTok m.m.)

Targeted email (Nyhedsmails)

Webudvikling

Med flere års erfaring inden for webdesign og -udvikling forstår vi virkelig, hvad der er vigtigt for at udvikle yderst funktionelle B2B- eller B2C-hjemmesider, landingssider, apps og digitale oplevelser. Vi udnytter en række CMS-platforme (WordPress, Contentful, Shopify) og stræber altid efter at løse følgende:

Fleksibilitet & skalerbarhed

Synlighed i søgemaskiner (SEO)

Brugervenlighed & overskuelighed

Brand-konsistens

Klarhed i kommunikationen

Tilgængelighed via en række enheder (PC, mobil & tablet)

Appudvikling

Uanset om du har et banebrydende app-koncept eller brug for hjælp til at forfine dine ideer, er StayMain til for at hjælpe dig hele vejen. Vores professionelle app-udviklingstjenester kombineret med vores ekspertise inden for hybrid app-udvikling garanterer en omkostningseffektiv løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Appudvikling i Aalborg