Transformative løsninger til digital marketing

StayMain er et uafhængigt digitalt marketingbureau i det nordlige Danmark. Vi tilbyder 360˚ digitale marketingtjenester med fokus på at opnå resultater, der er med til at give din virksomhed en velrenommeret markedsposition og nå mange flere milepæle.

Marketing der forvandler

Vi hjælper brands med at implementere digitale marketingstrategier, der er gearet til at optimere, kommunikere og advokere. Vores strategier hjælper brands med at udvide deres nuværende rækkevidde og nå ud til nye målgrupper. Vi hjælper også med at udvikle brandhistorier, der hjælper med at forbinde med deres kunder og tilskynde til fortalervirksomhed.

Marketing strategi

Digitaliseringen af erhvervslivet ændrer den måde, hvorpå brands tiltrækker leads, engagerer potentielle kunder, skaber konverteringer og konkurrerer med hinanden. En god digital strategi, understøttet af realtidsdata, kan hjælpe organisationer med alt fra lead management til fastholdelse af kunder.

Content marketing

Kvalitetsindhold er den afgørende faktor, der skelner mellem et godt og et fantastisk brand. Det er ekstremt vigtigt at skabe indhold, der kan tiltrække verificerbare leads af høj kvalitet. Vi er stolte af vores evne til at kuratere og skabe stærkt engagerende og effektivt indhold.

Lead generering

Hos StayMain specialiserer vi os i prospektering og leadgenerering. Ved hjælp af den nyeste software tager vi os af end-to-end leadgenerering for dig. Fra optimerede landingsside-strategier til avancerede tracking data – vi kan konfigurere og optimere en vellykket leadgenereringsstrategi.

SEO & søgemaskineoptimering

At have en online tilstedeværelse var det første skridt til at udvide dine tjenester online, nu skal du sørge for, at din investering er optimeret til at få de søgeresultater, du fortjener. Vores SEO- og search marketing-tjenester er skræddersyet til at levere resultater, uanset hvilken type virksomhed/service du tilbyder.

Social marketing

Vores marketingteam for sociale medier er her for at guide dig gennem gennemprøvede strategier, der giver resultater. Vores strategier får dit brand til at blive bemærket, delt, talt om, liket og elsket, uanset det sociale netværk. Vi har knowhow til at give dig de resultater, dit brand kræver.

Marketing kampagner

Fra digitale bannerannoncer til digitale concierge-oplevelser – vores team af digitale marketingeksperter er her for at udvikle komplette 360˚ marketingkampagner, der tiltrækker besøgende og konverterer målgrupper til loyale fortalere.