Søgemaskine optimering

Digital marketing

Vi ser på SEO som en langsigtet strategi, der giver os mulighed for at opnå de bedste placeringer på den mest bæredygtige måde. Stol på vores erfarne SEO-team, for de er de bedste til at identificere de vedvarende ineffektiviteter og levere passende løsninger.

Skyhøj domæneautoritet

Vi forstår den almindelige kamp, som virksomheder kæmper for at rangere godt i Googles søgemaskiner.
Vi er dedikerede til at hjælpe vores kunder med at nå ud til mere relevante målgrupper gennem knivskarpe SEO-strategier. Er du nysgerrig? Kontakt os nu!

Teknisk SEO-auditering

Vi gennemgår dit eksisterende site og giver dig en dybdegående analyse af hele dit indhold og din kodestruktur og giver dig en komplet rapport med vores resultater, vores anbefalinger og eventuelle muligheder, som vi mener, vil have indflydelse på din virksomhed.

Onsite SEO

Vores team sikrer, at din hjemmesides sider, titler, metatags, indhold og overordnede kodestruktur er optimeret til alle dine målsøgeord.

Oprettelse af landingsside

Fra et lokalt SEO-perspektiv, men også fra et specifikt søgeordsperspektiv, ønsker vi at skabe perfekt optimerede sider, som er leadgenerationsmaskiner. Disse sider er finjusteret ud fra et SEO-perspektiv, så de er on-topic og optimeret til konvertering.

Link building

Vores team er specialiseret i skræddersyede linkbuilding-kampagner, der skaffer højt profilerede links til din hjemmeside. Vores opsøgende indsats er strategiseret til at levere på KPI’er og designet til at imødekomme dine forretningsbehov.

SEO content marketing

Vi hjælper med at skabe og distribuere værdifuldt, relevant og unikt indhold på nettet for at hjælpe med opmærksomhed og linkbuilding.

Offsite SEO

Vi sikrer også, at du har en betydelig mængde indgående links fra højt respekterede eksterne hjemmesider for at udvikle domæneautoritet.

Optimering til alle dine forretningsbehov

Vi hjælper med at få din hjemmeside til at arbejde hårdt for dig. At have en online tilstedeværelse er det første skridt til at udvide dine tjenester online, nu skal du sørge for, at din investering er optimeret til at få de søgeresultater, du fortjener. Vores søgemaskineoptimering er skræddersyet til at levere resultater, uanset hvilken type virksomhed/serviceydelser du tilbyder.

National SEO

Vi hjælper dig med at rangere konkurrencedygtigt på nationalt niveau for de bedste og mest relevante søgetermer for din virksomhed.

Lokal SEO

Kom i kontakt med lokale målgrupper gennem lokal SEO, som hjælper dig med at komme i kontakt med nye kunder, der befinder sig i nærheden.

Multi-location SEO

Hvis din virksomhed har flere lokationer, kan vi tilbyde SEO-tjenester, der hjælper dig med at komme i kontakt med dit publikum i hvert enkelt område.

Branding SEO

SEO og branding er mere forbundne, end du måske tror. Fordi den måde, søgealgoritmer rangerer kvalitet på, påvirker din SEO, bør din branding og autoritet i meget høj grad være knyttet til din SEO-strategi.

E-commerce SEO

Få et forspring i forhold til konkurrenterne i din e-handelskategori med smart målretning og relevant SEO for din niche.

WordPress SEO

Hvis din hjemmeside kører på WordPress, og du er på udkig efter hjælp til SEO, behøver du ikke lede længere. Vi kender alle de detaljer, der dramatisk forbedrer din hjemmesides ydeevne.