Udvikling

Vi stræber efter at levere den nyeste teknologi og bedste praksis, der er rettet mod at løse alle vores kunders udfordringer og forretningsmål.

Vi ved hvad vi laver

Fra prototype til fuldskala platform giver vi dig et dedikeret, fuldskala udviklingsteam, der er specifikt til dine forretningsmål og tekniske behov.

E-commerce udvikling

Uanset hvad din virksomheds behov er, kan vi bygge det. Vi designer vores e-handelssider, så de opfylder dine KPI’er, uanset om du er på udkig efter optimering af bundlinjen, bedre konverteringsrater eller en effektiv strategi til at skaffe nye kunder. Vores e-handelsplatforme er fuldt responsive og optimerede til at levere de resultater, din virksomhed har brug for på alle enheder.

Læs mere

Webudvikling

Din one stop shop for front- og backend webudvikling er hos os. Vores frontend sørger for en intuitiv kundeoplevelse, mens vores backend sikrer optimal ydeevne, så funktionalitet og oppetid er i overensstemmelse med markedets elitestandarder.

Læs mere

Appudvikling

Når det drejer sig om iOS- eller Android-udvikling, er vi dedikerede til at levere både native og hybride løsninger af exceptionel kvalitet. Det giver os mulighed for at integrere i hvert enkelt operativsystem, hvilket giver slutbrugeren, hvad end det er native eller hybrid, en fantastisk oplevelse, men også et stabilt og raffineret slutprodukt.

Læs mere

Vores udviklingsproces

Vores 6-trins udviklingsproces sikrer en fuldt optimeret, sikker og intuitiv brugergrænseflade, der svarer til både dine kunders og dine interne medarbejderes behov.

1. Research

Dette er normalt den første fase i vores udviklingsproces. Her indsamler vi alle de nødvendige detaljer om din virksomhed, dens målmarked, udfordringer, forventede slutmål og meget mere. Det er en meget vigtig fase, da den lægger et stærkt fundament.

2. Analyse

Før vi definerer en tilgang, skal vi altid forstå og definere den ultimative udviklingsstack, som dit projekt skal bruge for at nå det overordnede mål. Vores udviklingsteam foretager en komplet analyse af sidens indhold, trafik og sikkerhedskrav og leverer en komplet beskrivelse af de rette platforme og api’er, der er nødvendige for at nå disse mål inden for budgetrammen.

3. Systemarkitektur

I denne fase fokuserer vi på at organisere den overordnede struktur og virkning af alle komponenter, api’er, servere, databaser, distributions- og sikkerhedssystemer, så de samles i en brugbar plan. Fra et frontend-aspekt arbejder vores udviklingsteam tæt sammen med vores UX-team for at sikre, at de tekniske funktioner er defineret, at alle brikkerne passer perfekt sammen, og at der skabes et større billede af, hvordan elementer relaterer til hinanden i systemet.

4. Kodning og udvikling

Når vi har præsenteret designprototyperne for dig, og du har godkendt dem, går vi i gang med kodningen, som i bund og grund er rygraden i det, brugerne ser på hjemmesiden. Vi bruger de bedste kodningstaktikker for at sikre kvalitetsresultater.

5. Kvalitetssikring

Før vi går i gang med et projekt, vurderer vi, hvor optimeret det er, hvor nemt det er at bruge for kunderne, og om koden er valid. Vi sikrer også, at det giver dig værdi for pengene og lever op til vores høje kvalitetssikringsstandarder for alle dine udviklingsbehov.

6. Lancering og optimering

Hvis alt består vores strenge kvalitetssikring af udviklingsprocessen, går vi videre til lanceringen. Vi træner dit personale i at bruge det, hvis dette ønskes, og i modsætning til mange andre virksomheder forlader vi dig ikke bare efter lanceringen. Vi fortsætter med at overvåge, analysere og rapportere om dit projekts fremskridt for at sikre, at det præsterer på højeste niveau.