Webudvikling

Vi er et webbureau i Aalborg med omtanke for din virksomhed. Vores meget omhyggelige, design first tilgang sikrer, at alle vores webløsninger er optimeret til at opfylde dynamiske brugerbehov i fremtiden.

Webudviklere du vil elske at arbejde sammen med

Er du på udkig efter et venligt og kompetent webbureau? Så behøver du ikke lede længere. Vores team af udviklere arbejder hårdt på at tilbyde en uovertruffen brugeroplevelse til alle vores kunder.

WordPress udvikling

Har du brug for en hjemmeside, der kan hjælpe dig med at udnytte kraften i SEO til at tiltrække potentielle kunder? Så er vi dit drømmehold. Vores webudviklere har stor erfaring med PHP, HTML 5, CSS og meget mere. Vi kan hurtigt bygge en responsiv og SEO-optimeret hjemmeside til dig, som kan hjælpe dig med at komme i kontakt med dine potentielle og eksisterende kunder.

De bruger WordPress

En liste over nogle af de største virksomheder og iværksættere i verden, der benytter WordPress i dag.
Microsoft
The White House
Meta
Playstation
Spotify
Sony Music
Rolling Stones
Bloomberg

Contentful udvikling

Vi tilbyder skræddersyet hjemmesideudvikling med brug af Contentful Headless CMS – en platform, der giver dig ultimativ kontrol og fleksibilitet over dit indhold. Vores team af udviklere arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din vision bliver til virkelighed. Med Contentful kan du forvente en hjemmeside, der:

Er skalerbar

Leverer indhold på tværs af alle kanaler

Er hurtig & effektiv

Har centraliseret indholdsstyring

Er brugervenlig

De bruger Contentful

En liste over nogle af de største virksomheder og iværksættere i verden, der benytter Contentful i dag.
BMW
B&O
DocuSign
Danone
Intercom
SAS
Siemens
3

Strapi udvikling

Strapi Headless CMS giver dig mulighed for at administrere dit indhold, hvor som helst, på tværs af alle kanaler. Strapi er en af de førende i kategorien Headless CMS. Vi kombinerer vores bureauerfaring fra flere af interaktive hjemmesider med den fulde kraft i headless CMS for at give dig en forbedret og mere velfungerende hjemmeside, der nemt kan integreres og skaleres med nye platforme og teknologier.

De bruger Strapi

En liste over nogle af de største virksomheder og iværksættere i verden, der benytter Strapi i dag.
Sonos
Scania
Continental
Amazon Web Services
Vodafone
Walmart
IBM
NASA